Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Kab-hegy két keréken és két lábon: Tudnivalók a hétvégéről

Mint a mókus fenn a fán, Az úttörő oly vidám...
Az időjárás egyre jobb oldalát mutatja, ahogy közeledik a vasárnap. Bár nem vagytok cukorból, a biztonság kedvéért maradjon a hátizsákban esőkabát!

Ajkáról ki sem fogy a nóta...
Az erdő csendjének megzavarása és a szarvasok felfokozott kedélyállapota (szarvasbőgés) miatt nem ildomos hangoskodnunk, ezért a rajtterület és a célterület is viszonylag csendes lesz. A ráhangolódó hangos zenét fülhallgatóval kell megoldanotok.


Ha tábort üt valahol...
A rajtterület a Hubertus Erdei Iskola feletti parkoló lesz, ahogy ez tavaly is volt. Itt lesz a kerékpárosok és futók rajtja is. A kerékpárosok indítása kettő rajtállásból felváltva történik, fél perces időközökkel. Így mindenkinek egy perce lesz ráhangolódni a rajtvonalnál a futamra.
A parkolást az erdei iskolától lefelé, a menetirány szerinti jobb oldalra terveztük, vagyis feljössz, megfordulsz és parkolsz. Mosdó és étkezés (11:30-tól) az erdei iskolánál. Ne hagyjátok ki a Fekete István diorámát!

Sok kis pajtás így dalol,
A kerékpáros időfutamra több, mint 100, a csúcsfutásra több, mint 40 előnevezés érkezett. A nevezetteket és a kerékpáros rajtsorrendet itt találod. 

 
Fújja estig kora reggel óta.
Az időrend változatlan, itt találod. Kérlek a rajtod előtt időben jelenj meg!

Fürgébb, mint a könnyű szél,
A Kab-hegy tetején hajlamos fújni a szél, ezért viszünk fel újságpapírt, amit a mezed alá tudsz tenni és nem fázol meg a visszavezető úton. A futókat pedig busszal fogjuk visszaszállítani, ami 12:30-tól várja az érkezőket. Valószínűleg összevárjuk a mezőnyt és együtt jövünk vissza.


Gyorsan jár és messze ér,
Többen érdeklődtetek a tavalyi időeredmények miatt. Itt tudtok böngészni a listában (letöltődik PDF-ben). Ha nem érzed magad a leggyorsabbnak, akkor ne is foglalkozz a tavalyi időeredményekkel, csak arra figyelj, hogy biztonságosan teljesítsd a távot és jól érezd magad. Esetleg versenyezz saját magaddal, nézd meg, hogy mennyit mentél tavaly vagy készülj fel, hogy jövőre még jobbat menj!


Nincs túra, ami kifog rajta.
Ha valakinek frissítőre lesz szüksége, annak megnyugtató olvasni, hogy a célban egy szolid frissítő várja - izotóniás ital, szőlőcukor, banán és pogácsa. Sőt, a futóknak féltávnál is lesz hasonló. (Ezt előre táblázzuk, nem fog csak úgy felbukkanni az egyik bokor mögött.)


Megsegít, ha bajban lát,
Akik éltek a High5 előrendeléssel, azok a nevezésnél átvehetik és fizethetik a megrendelt csomagjukat.

Minden más

Továbbiak