Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
2014
Augusztus 30-án, a Molnár Gábor kilátó átadásának alkalmával kerül megrendezésre a VERGA Lugos-tető XCO körverseny. A Lugos-tetőn rendezett körverseny érdekessége, hogy a kilátó átadási ünnepségébe épül bele, annak szerves részét képezi a rajt és az eredményhirdetés is. Bátran ajánlható minden bringásnak, hiszen a pályakialakításnál törekedtek rá, hogy a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt teljesíthető legyen.

2014. szeptember 7-én második alkalommal kerül megrendezésre a RHODIUS Kab-hegyi kerékpáros időfutam verseny, amit idén a VERGA Kab-hegyi csúcsfutással bővítünk. Az egyenkénti indítású verseny első rajtja 9:30-kor lesz, majd a versenyzők fél percenként vághatnak neki a 15,99 km-es távnak.

A futók számára 12 órakor tömegrajttal indul a 7,5 kilométeres küzdelem, akiknek szintén a Kab-hegy csúcsát kell elérniük. A főként terepen - földúton és murván - haladó verseny befutója a Kab-hegy keleti, legmeredekebb oldalán a kék túrajelzés irányából lesz.

2013
Hagyományteremtő szándékkal, 2013. szeptember 8-án első alkalommal kerül megrendezésre a Déli-Bakony legmagasabb pontján célba érő VERGA Kab-hegyi kerékpáros időfutam verseny.
A verseny Ajkát a Kab-heggyel összekötő kerékpárút átadásának alkalmából jön létre. A verseny rajtja az ajkai Hubertus Erdészeti Erdei Iskola, ahol a kerékpárút szimbolikus átadását követően, az időfutam versennyel párhuzamosan a gyerekek ügyességi versenyen vehetnek részt.

Minden más

Továbbiak